Wherever you go, go with all your heart ♥- @AsmizaNadiah ( Twitter )

Kuala Lumpur , with All The Girls ^^

Woot woot ;D
Jauh menjelajah bukan ? HAHA.

KUANTAN - PD - KL - KUANTAN

231011

haiyoo -,-' penat yang tak yah cakap la kan. but, best ! at least release tension semua. tak lah berat sangat dah. Alhamdulillah. Balik je dari Port Dickson, abah drop kat rumah kakak, Shah Alam. Haa, call Acha, ajak hang. Lastly, kakak hantar kat Wisma MAIS sana. Haiyoo -,-' gilaa jadi. Sampai kat sana dah dekat around 10pm la. Then, kteorg sewa kereta hang sampai gila. Biasa la, student life, sewa kereta itu perkara biasa. 


Fyka and Lilia ;D

Me , Acha , Fyka and Lilia. Kteorang 4 je. first tempat kteorang pergi Bukit Jalil, ambik barang dulu kat sana. Haha, lepas tuh kteorang gerak gi Shisha, ade orang payung shisha, free. He's Shazy, best friend si Fyka ni, kerja situ. About one year something aku stop kot shisha. Haih ==' Tension punya pasal. Addict balik la. Tergiang2 dah tekak ni. HAHA ;D kteorang shisha kat Seks. 2, Wangsa Maju. Terbaikkk lah ! Sampai pukul 3 pagi gak lah, layan jeee Shishaa. Sampai kepala pun tengggg gilaa ! Lepas tu kami gerak pergi Bukit Jalil balik, lepak ade kedai mamak sana. Got new friend sana ; Adam , Wan , Ayek , Kin . Ada lagi lupa nama. Sumpah best habis ! Gelak jeee. 


ahaa, shisha time ni dah tak pkir ape dah.

Lepak punyaa lepak sampai pukul 5 pagi camtuh , kami gerak pergi Bukit Permai , HAHA. tengok orang buat maksiat. Kan ? Jahat kami ni ! memang laa kan ! Tak yah cakap ape la kan. HAHA. then kami dah bosan , gerak gi Jalan Chow Kit, tengok bapok . Haha. Cun kot ! Kalah kteorang. mantap habis. Huahua ;DD Lepas tu kteorang balik la Wisma Mais, sampai dalam pukul 7 pagi kami terus tido kot. Bangun2 dah 3 petang dah. HAHA. 


241011

2nd day ni, kami dah la bgun lewat semua. HAHA. Lilia pun siap cancel photoshoot dia, tak merasa pakai Supra kan. HAHA. balik awal sangat, dah siap terus cari makan la apa lagi kan. Perut dah lapar gila time tu, kami pergi makan kat Bandar Sri Permaisuri. Haaa, kami makan je la kat situ nyeee. After makan bajet nak pergi karoeke, tapi cancel. Pergi Tutti Frutti jap. then kami pergi IOI Mall Puchong, wacthing movie ; What's Your Number. 18 sx tahu ? HAHA. memang cerita tu memang. zzzZzzZz ! pikir la sendiri. dalam wayang pun, masing-masing menyirap, then gelak gila-gila. cerita tu, best kot, + lawak. but, 18 sx. HAHAH. Then lepas tengok wayang tu, pergi lepak jap kat Shihlin Taiwan Street Snacks. Makan apa ada, then gerak pergi Bukit Jalil kami makan sanaa laa pulak kan. MAKAN JEEEE ! Biaseee la tu kan, then balik. Sampai kat Wisma MAIS time uh dah pukul 1 pagi kot. Memang gempak habis ! Will miss you all ;D jyeahh ! Pasni aku turun, on lagi, naik genting pulak ;D
















p/s ; we really enjoyed our day ! Awesome girls ! Nanti kita jumpa lagi okay ! 

I love you alls !

Willmissya'
YAYA




- Thank you for reading -

2 comments:

Copyright@2011-2012. All Reserved by Asmiza Nadiah