Wherever you go, go with all your heart ♥- @AsmizaNadiah ( Twitter )

And now heavily crying T_T

okay, ntah and why pun tak tahu. i miss old you. that's it. okay desebabkan ni, aku mennagis gila. mmg kau online skrg. and kau ntah. aku jd serbe salah sume. okay, maybe slah aku spoilt mu kau kan ptg td. and sume slah aku. aku dah tahu ape now. aku nak ckp aku sedih, tp aku tatau la. aku rase, klu aku cerite pun ape bole kau buat kan? aku gak sendiri redakan aku puya sedih. aku hilang sumee. yah, status aku. "Can we be a friend?" aku mmg tuju kat kau pun. sbb aku rase mcm. ntah. hari-2. aku mcm ni rase, aku gelak ketwa, sbnrnye, hari-2 aku menangis sbb kau. aku nak je pergi kat kau. aku nak je slu smbg dgn kau, aku nak je slue msg dgn kau, tp aku tau aku tak mampu buat sume tu. and now. aku terpakse trme sume ni. okay la tu kan. haaa. aku tatau ape now. aku syg kau gilaaa;2. and rindu kau. and miss old you. tu jaa.

Gnight T_T


- Thank you for reading -

2 comments:

Fiema zayyar said...

salam..maybe i xkenal u sgt..but i juz nk ckap yg sabar la k..afnan syunk awk..caye kat dye okew..maybe dye ade sbb sndiri nape dye mcm tu..jgn wat keputusan yg bleh wat awk sakit..coz afnan laen..discuss elok2 k..but jgn push dye sgt..try faham dye dlu k..

Asmiza Nadiah said...

Walaikummusalam :) Hee. Thx for everything yah ^^ Everything is fine now. Don;t worry ! He know what he did, and he realize it. Thank you again.

Copyright@2011-2012. All Reserved by Asmiza Nadiah