Wherever you go, go with all your heart ♥- @AsmizaNadiah ( Twitter )

Happy Birthday Sayang. :)




Happy Birthday, Sayang! :')
150811

okay, happy birthday to sayang aku. Amirul Afnan :) aku rase time birthday die ni wish byk kali gilaa. haha :D taya tuan kendiri la kan. haaa, malam tu, aku dok tgu birthday die, da tatau nk buat ape kan. aku got satu idea. ntah macam mana la kan. timbul lak idea tu. haaa ;D aku pun ape lagi. tgh mood ada. buat la. haha :D mcam-2 la aku buat. bersepah gila bilik time tu. sbb aku sorang. roomate pi mana pun tak tahu. aku sajee je. try make it different. kata sayang. should think smething diff laa kan? haa nak di jadikan crte buat la kad ni. takpaa eh. nnt aku jmp kau. aku bg okay? okay, I LOVE YOU . ekeke :) mcm-2 da aku pesan kan time birthday tu. so, ingat la okay. sayang kau gila babi :p haha :D actually, aku ade buat delivery cupcakes. for him haa :D haa. time smpai tu sblum die bgtahu aku da smpai umi die da bgtahu aku dlu da. aku sajee snyapkan diri tgu die bgtahu. haa. comel tu laa yg die ckp kat aku. and say thanks to me :D no biggy ! thats just for you. tp kan. yang sedih nya. aku tak sempat amik gambar tu kat prof fb umi die, umi die da delte. umi die say sorry. it's okay, tadek rezeki laa tu. maybe next time la kan? i'm okay. at least kek tu da smpai. da msuk perut dia da pun! :D

nakk tgok kad ? tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! :DD



comel tak ? jawab ! HAHA :D hasil tgn sndr :)

okay, tu saja. sigh.

- Thank you for reading -

6 comments:

ANA said...

waahh ~ sweetnye . :D

Asmiza Nadiah said...

heeee. thank you ! :)

miss m said...

cantik n sweet

Asmiza Nadiah said...

Awwww <3 Thank you yah :')

hana szied said...

hepy besdayyy ye :)

Asmiza Nadiah said...

aww aww :)

Copyright@2011-2012. All Reserved by Asmiza Nadiah